The
team

Jeffrey Lange

(Eigenaar Epic Gym, strength and conditioning coach, topsport, bodybuilding)

Mijn naam is Jeffrey Lange. Ik ben Epic gym gestart met een missie. Lansingerland fitter, sterker en gezonder maken. Het doel van Epic gym is, mensen een omgeving te geven waarin ze hun fitness doelen naar het volgende niveau kunnen tillen. Mensen die beter willen presteren, een specifiek doel hebben of hun shape een prioriteit vinden, zijn bij Epic thuis.

In mijn Jeugd heb ik diverse sporten gedaan, waarvan kyokushin karate uiteindelijk mijn hoofdsport werd. Hierin heb ik jaren op nationaal en internationaal niveau wedstrijden gedaan. Later heb ik een overstap gemaakt naar het kickboksen. Om mijn vechtsporten te ondersteunen ben ik in aanraking gekomen met fitness. De passie die ik hiervoor opdeed, liet me besluiten de opleiding sport en beweging te doen. Hierna heb ik jaarlijks 1 à 2 specialisatieopleidingen gevolgd. (Train hard en Smart) 

Ik ben sinds 2009 actief als Personal trainer. Met jaren ervaring in het vak heb ik elke doelstelling voorbij zien komen, hierdoor hoop ik een passende coach voor jou te zijn. Mijn aanpak is no-nonsense. Ik doe niet aan hypes en trucjes. Door middel van het toepassen van trainingskunde en de juiste aanpak betreft voeding, halen jij en ik samen resultaten. Als trainer vind ik lol tijdens de training ook erg belangrijk. Hard werken hoeft natuurlijk niet ongezellig te zijn. Ben ik misschien de juiste trainer voor jou?

 

Jeffrey
Lange

Wesley Spek

(Personal training, kickboksen, fysiotherapeut in opleiding, bodybuilding)

Trainen, het zit er bij mij al in sinds dat ik 5 jaar ben. Eerste sport was karate, wat ik 10 jaar heb mogen beoefenen, 5 keer per week. Op mijn 15e toch maar de gym ingedoken vanwege niet kunnen trainen op vaste tijden. Begonnen als een klein scharminkel, maar toch mijn passie gevonden in deze sport. Hierbij heb ik mijn Fitvak A diploma mogen behalen en mijn opleiding gestart als fysiotherapeut.

Mijn doel uiteindelijk: krachtsporters helpen bij het terugkeren/verbeteren van de sport en daarnaast manuele therapie kunnen uitoefenen. Naast deze opleiding ben ik flink bezig om mijn kennis te verbreden met betrekking tot bodybuilding. Eind 2022 heb ik dan ook deelgenomen aan een Mens Physique wedstrijd. Nu nog steeds knallen in de gym met daarbij actief bezig zijn met het vergroten van mijn kennis, wat ik natuurlijk wil overbrengen aan fanatieke en enthousiaste sporters.

Wesley
Spek

Jeroen van Leeuwen

(Personal training, online coaching, powerlifting/powerbuilding)

Zelf ben ik heel mijn leven al bezig geweest met sport. Als kind begon dit met sporten zoals Judo, tennis, en boksen. Toen ik wat ouder werd, ben ik de sportschool ingerold en er nooit meer uitgekomen.

Het begon met trainen om wat gespierder te worden en iets af te vallen, maar al snel kwam ik er achter dat het sterker worden me erg trok. Ik vond het leuk om zware gewichten te verplaatsen en nieuwe pr’s te zetten. Ik ben een gecertificeerde personal trainer en ben altijd bezig om mijn kennis over voeding, training en herstel uit te breiden. Ik geloof in een individuele aanpak en een duurzaam proces voor de beste resultaten.

Jeroen
van Leeuwen

Cassandra Stigter

(Personal trainer, women’s coach)

Ik ben Cassandra Stigter, gediplomeerd NASM Personal Trainer. Ik ben in het vak gerold vanwege mijn enorme passie in sporten, coaching en gezonde voeding.

Na het behalen van mijn diploma ben ik Bootcamp lessen gaan verzorgen bij mijn andere werkgever en nu Personal Training bij EPIC. Ik ben sportief, gedreven, vakinhoudelijk blijf ik nieuwsgierig en vind ik het vooral leuk om mensen in beweging te krijgen.

Ik coach momenteel vooral dames omdat het vrouwelijk lichaam in sommige opzichten soms anders werkt dan bij een man. Ik wil je helpen om fysiek en mentaal sterker te worden en samen te streven naar het hoogst haalbare. Samen werken aan een plan wat specifiek afgestemd is op je wensen en doelen, zowel voor man als vrouw. Wil je afvallen, heb je blessures, training naar een doel / wedstrijd of gewoon de lol weer in sporten willen terugvinden, than I am you’re women.
See you at EPIC.

Cassandra
Stigter

Cemil ( Jimmy )

(Bokstrainer)

Hallo, mijn naam is Cemil, vele kennen mij als Jimmy. Ik ben van Turkse afkomst en woonachtig in Nederland sinds 1989. Bij Epic Gym geef ik de bokslessen.

Op mijn 16e ben ik begonnen met boksen als beginner. Al snel heb ik gemerkt dat dit echt iets voor mij is. Sindsdien ben ik onafgebroken in de sport gebleven. De techniek, intensiviteit, beleving, discipline, sportiviteit tussen je trainings- en/of sparringpartners en respect binnen de sport is op een zeer hoog niveau. Dit zijn de redenen waarom ik het nu na 22 jaar nog steeds doe.

Sinds ruim 2 jaar geef ik de groepslessen bij Epic-gym. We hebben een leuk groepje mensen die komen trainen. We houden rekening met elkaar, hebben respect voor elkaar en halen de maximale plezier uit de training. Ook is het mogelijk om een personal training te boeken waar je 1 op 1 aandacht krijgt. Een proefles is gratis, iedereen is van harte welkom.

Cemil
( Jimmy )