Personal training in Bleiswijk doe je bij Epic Gym

Wil je een keer langskomen om je doelen te bespreken en wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een proefles aan en we zien je snel!

Tijdens personal training ga jij 1 op 1 aan de slag met een gecertificeerde trainer

Intake

Tijdens een intake worden de doelstellingen bepaald en een introductie training gegeven.

Eerste training

Tijdens de eerste training kijken we vooral naar hoe je beweegt en welke oefeningen het beste bij jou passen, er wordt ook rekening gehouden met eventuele blessures.

Trainingsprogramma

Aan de hand van deze intake wordt er een trainingsprogramma en eventueel voedingsplan gemaakt. 

Voedingsplan

Tijdens de personal training sessies wordt er natuurlijk keihard getraind, maar kun je ook al je vragen over voeding en training stellen. 

Personal training paketten

PT
Once

240 Per 4 weken
  • Personal training 1 x per week

PT
3 times

630 Per 4 weken
  • Personal training 3 x per week
  • Kickboksen
  • Vrij trainen
Populair

PT
Quatro

800 Per 4 weken
  • Personal training 4 x per week
  • Kickboksen
  • Vrij trainen
  • Extra's

PT
Twice

450 Per 4 weken
  • Personal training 2 x per week
  • Kickboksen

Tegenwoordig zijn er 1000 verschillende diëten. De een zegt dit, de ander zegt dat. Hierdoor zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Want wat klopt er nu wel en wat niet. Welke manier van trainen werkt er nu het beste voor vet verlies? Cardio training? Of toch kracht training?

Afvallen tijdens personal training gaat verder dan alleen het volgen van een standaard fitnessprogramma. Onze trainers zullen samen met je naar je voeding en training kijken. Door middel van gepersonaliseerde voedingsadviezen en coaching zal je snel en op een gezonde manier gewicht verliezen.

Tijdens de Personal training zal je een voedingsplan ontvangen die helemaal is afgestemd op je behoefte en persoonlijke voorkeuren. Samen gaan we kijken welke manier het beste bij je past!

Onze personal trainers zijn experts in het begeleiden van mensen bij het bereiken van hun gewichtsverlies doelen.

Onze personal trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft tijdens het hele traject. Ze zullen je aanmoedigen en je voorzien van de juiste tools en strategieën om je doelen te bereiken. Bovendien houden ze je voortgang bij en passen ze het trainingsprogramma aan om ervoor te zorgen dat je blijft groeien en progressie boekt.

Start nu met Personal training and lose that fat!

Geïnteresseerd?

Wil jij lekker aan je conditie werken en fitter worden? Of wil je graag leren boksen maar wil je niet gelijk met een grote groep meedoen?

Dan is 1 op 1 pads training ideaal. Je gaat samen met een Epic Gym trainer onze professionele fight cage in om een uurtje aan je boks techniek en conditie te werken.

Waar boksen op de pads allemaal goed voor is:
Conditie verbetering
Stress verlagend
Geeft je meer zelfvertrouwen
Verbrand veel calorieën
Geeft je energie
Maakt je sterker


Geïnteresseerd geworden?

Als jouw doel sterker worden is, dan is krachttraining de meest effectieve manier om daar te komen. Ook zorgt krachttraining ervoor dat je spieren gaan groeien! Sterker en gespierder, win win!

|Krachttraining kan helpen bij het voorkomen van blessures. Ook is krachttraining erg goed voor de botten omdat dit botdichtheid kan vergroten, wat op een latere leeftijd heel goed van pas kan komen.

Het verlaagt je bloeddruk en traint de conditie van het hart. Het zorgt voor een betere doorbloeding. Waardoor de kans op hart- en vaatziekten kleiner worden.

Geïnteresseerd?

Is jouw hoofdsport niet te vinden in de sportschool maar bijvoorbeeld buiten? Toch kunnen trainingen in de sportschool helpen bij jou hoofdsport. Dit hoeft niet alleen maar apparaten te kunnen zijn, maar denk ook aan:
Explosieve (plyometrie) oefeningen,
Kettlebell oefeningen,
HIIT-trainingen,
enzovoorts.

Weet je zelf niet zo goed hoe je dit vorm moet geven? Laat één van onze trainers jouw helpen hierbij! Om zo uit te kunnen blinken in jouw sport!

Geïnteresseerd?

Bij trainingen tijdens of na een revalidatie komen er toch wel meer dingen bij kijken dan normaal. Zo kan het dus ook zijn dat er vragen op komen tijdens het trainen. Zoals: Ik heb vandaag al veel gedaan, mag ik nog wel trainen? Ik heb lichte pijn tijdens trainen, is dit wel toegestaan? Welke oefeningen moet ik vermijden? Of mag ik juist alles gewoon doen?

Deze vragen zouden allemaal kunnen voorkomen tijdens je revalidatie training. De Epic Gym trainers zijn goed instaat om jou te kunnen helpen hierbij. Zij weten namelijk precies wat er wel en niet mag. Zo kan jij gerust jouw training doen en optimaal resultaat halen!

Als eenmaal je revalidatie erop zit, zijn wij zeker bereidt om je verder te helpen naar nieuwe doelen!

Geïnteresseerd?