Epic You coaching programma

Epic You is het coaching programma waarin je in 12 weken tijd alle tools aangereikt krijg om je vetpercentage te verlagen, sterker te worden en zichtbare spieren te krijgen. Mooi gezegd natuurlijk maar vast heb je vaker geprobeerd om je doel te bereiken en is het helaas nog niet gelukt.

Hoe gaan we helpen? 

That’s how we help you

Met dit wetenschappelijk bewezen programma helpen wij jou naar een fysiek en mentaal sterke versie van jezelf. Dit doen we door je mee te nemen in de belangrijkste pijlers op het gebied van voeding, training, leefstijl en mindset aangevuld met wekelijkse check-ins voor evaluatie en vragen.

To build Your New Shape

Naar aanleiding van de check-ins passen we waar nodig de voeding of training aan en leren we jou hoe jij dit ook na deze 12 weken kunt volhouden! Wij zijn jouw accountability partner en gaan er voor de volle 100% voor.

Wat gaan we doen? 

USE IT OR LOSE IT

Is absoluut van toepassing op spiermassa. Afhankelijk van jouw niveau en doelstelling komt het trainingsschema beschikbaar in de (EPIC GYM app) app.   Om deel te nemen aan het programma moet je minimaal 3 keer per weken kunnen trainen.  

Your New Shape mindset 

De coaches ondersteunen jou op het gebied van leefstijl en mindset. Denk aan, omgaan met uit eten, alcohol, voldoende ontspanning, rust en beter in je vel zitten en hoe je optimaal progressie krijgt in de gym. 

FOOD is your body's #1 FUEL & I LOVE FOOD

Een Epic Body heeft de juiste brandstof nodig. De juiste brandstof geeft jou namelijk de juiste energie om niet alleen te vlammen in de gym maar ook op het werk en privé.

Food & calories

Je ontvangt richtlijn rondom jouw berekende calorieën en macronutriënten. Je leert hoe je dit kunt tracken en invulling kunt geven aan jouw maaltijden zodat je het eenvoudig kunt combineren met jouw gezinsleden/situatie.

Food & lifestyle

Doordat we je leren hoe je zelfstandig invulling kunt geven aan jou voeding kun je er een leefstijl van maken en dus makkelijker lang volhouden. Ook bij veranderende omstandigheden zoals etentjes en piekmomenten op je werk, borrels, kaasplanken enz.  

Knowledge is key 

Gedurende 12 weken leren we je alles zodat het een levensstijl gaat worden. Om kennis te delen en alle vragen te kunnen beantwoorden maken we gebruik van de email, whatsapp, videobellen en epicyou@gmail.com.

Coachen

Ik ga je graag begeleiden door het aanbieden van de juiste kennis en tools. Je gaat zelfstandig trainen met een op maat gemaakt trainingsschema maar wekelijks beoordelen we je jouw progressie. 

Online Coaching
Epic You

150 Per 4 weken
  • Trainingsschema op maat
  • Richtlijnen calorieën en macronutriënten
  • Elke week feedback op resultaat
  • 24/7 contact
  • Persoonlijke voedingsbegeleiding
  • Begeleiding op leefstijl

Go for it

Intake

Na het ontvangen van jouw intake formulier nemen we binnen 24 uur contact op voor het maken van een afspraak om het formulier te bespreken.